Steaguri Romania, NATO, UE, drapele statele lumii

Despre noi

Cine suntem

Arhi Design - Productie si distribuire de produse papetarie

Pentru livrari en-gross, rugam firmele interesate sa ne contacteze pentru oferta de pret la adresa de e-mail: office@arhidesign.ro

 

Societatea ARHI DESIGN a fost infiintata in anul 1992 si are ca domeniu de activitate, productia si distributia unui vast sortiment de produse de papetarie si birotica, fiind al doilea producator de caiete din Romania.

Date generale:
S.C. ARHI DESIGN S.R.L.
Sediul central:
200746 com. Malu Mare, Romania
Strada Caracal nr. 254, Dolj
Cod fiscal: RO 3069820
Nr. Reg.Com.: J16/3323/1992

Capital social 343000 RON
IBAN: RO82BRDE170SV24847101700; BRD Craiova
Tel:. 0251.439.727; 0351.414.028; Fax: 0251.439.471
e-mail: office@arhidesign.ro; www.arhidesign.ro

 

ARHI DESIGN comercializeaza peste 250 de articole de papetarie produse in fabrica proprie. Alte 200 articole de birotica, importate direct de la producatori de renume sunt mereu la dispozitia clientilor.
In portofoliul societatii exista mai bine de 500 de clienti stabili, printre care se numara si marile retele Cash & Carry, de supermarket-uri si hipermarket-uri din Romania, precum Metro Cash & Carry, Selgros Cash & Carry, Real, Cora, Auchan, Billa, Kaufland, Lidl, dar si Centrele de Librarii zonale din intreaga tara.


Activitatea firmei ARHI DESIGN se desfasoara intr-o structura industriala impresionanta, dintre care 2.000 mp au ca destinatie exclusiva productia de articole de papetarie, pentru care se foloseste tehnologie moderna si cele mai performante echipamente. Pentru buna desfasurare a activitatilor, peste 80 de persoane sunt implicate in management, productie, distributie si marketing.
                                                                         * * *

In toti acesti ani de activitate, ARHI DESIGN a dezvoltat relatii comerciale cu parteneri din Germania, Italia, Turcia, China, Ucraina si Rusia, atat in ce priveste importul de articole de papetarie si birotica, cat si in ce priveste importul de materii prime necesare activitatii de productie.
 

Eficienta activitatii ARHI DESIGN deriva si dintr-o disponibilitate constanta a stocului de produse precum si prin existenta unui parc propriu de van-uri, camioane și autoturisme, cu ajutorul carora se asigura o distributie rapida la orice destinatie din tara, pornind de la sediul central din Craiova sau de la punctul de lucru din Bucuresti.
Succesul in afaceri si dezvoltarea societatii in tot acest timp, dar mai ales atentia particulara pe care ARHI DESIGN o acorda fiecaruia dintre clienti, ne determina sa credem ca vom reusi sa fim mereu cel mai bun partener.

 

Cu stima,
Echipa Arhi Design

 

Mentiuni:

Fotografiile produselor au caracter informativ si pot sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard ale produselor. Aceste poze, avand un caracter informativ, ele nu reprezinta obligatie contractuala.

 

 

 

 

Copyright @ 2012 - Arhi Design S.R.L. - Toate drepturile rezervate
Powered by TRENDIX